BTA is uw sparringpartner

Ondernemen is vooruitkijken, plannen maken én realiseren en risico’s beheersen. De traditionele manier om alleen aan het eind van het jaar de administratie onder de loep te nemen, biedt hierbij geen of nauwelijks ondersteuning. U krijgt zo alleen een beeld achteraf. Om doelgericht uw plannen te realiseren heeft u als ondernemer een actuele administratie nodig.

We praten u regelmatig bij aan de hand van actuele cijfers en geven graag antwoord op uw vragen. Zo weet u hoe u ervoor staat. We hebben voor deze opzet gekozen omdat we constateerden dat veel kleine ondernemers (te) veel betalen voor het uitbesteden van hun administratie en er maar weinig service voor terug krijgen.

Service én scherpe tarieven

Wij bieden naast service, scherpe tarieven voor de verwerking van uw financiële administratie, de aangiften omzetbelasting en het opstellen van de jaarrekening. Dit is mogelijk door onze vergaande automatisering

We zijn daarnaast aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Als er expertise nodig is die BTA niet in huis heeft, dan kunnen we gebruik maken van dit uitgebreide netwerk van experts.